Heeft jouw organisatie een vacature en ben jij op zoek naar die speld in de hooiberg? Ik werf & selecteer voor MKB en grootbedrijf kandidaten op basis van competenties, vaardigheden, ambitie en persoonlijkheid. Ik bemiddel voornamelijk kantoorfuncties, aangezien daar mijn kennis en ervaring ligt. Ik bemiddel op basis van werving & selectie dus de kandidaat treedt direct in dienst bij jou als werkgever.

Ik vind de juiste kandidaat voor jouw vacature! Hiervoor zet ik niet alleen mijn netwerk, maar ook mijn ruime ervaring & mensenkennis in. Want alleen met de juiste persoon op de betreffende plek realiseer je de gestelde doelen voor jouw afdeling of organisatie. Hiervoor verdiep ik mij graag in ‘de vraag achter de vraag’, om het probleem of de uitdaging zorgvuldig te doorgronden en zo tot de juiste invulling te komen.