Met ruim 20 jaar ervaring binnen recruitment, sales- en accountmanagement, ben ik een gedreven professional met liefde voor de mens, het recruitment vak en de commercie. Ik ben enthousiast, authentiek en communicatief vaardig, met een klant- & resultaatgerichte instelling. Mijn persoonlijke stijl is overtuigend, positief, energiek, assertief en altijd nieuwsgierig naar de persoon aan de andere kant van de tafel.

Het verbinden van mensen en bij elkaar brengen van vraag & aanbod. Het sluiten van de deal en de gezamenlijke ontdekkingstocht naar wederzijdse versterking. Het beste uit mezelf halen door net even dat beetje extra te geven, creatief te zijn en zo jouw verwachting te overtreffen. Oftewel; het verschil maken dat geeft mij energie!

Ik kan je ontzorgen of jouw probleem oplossen, doordat jouw vacature door de juiste persoon wordt ingevuld of je helpen die mooie baan te vinden waarmee je jouw ambities waarmaakt! Ik ga de uitdaging graag aan. Daarbij zet ik mijn ruime ervaring, uitgebreide netwerk en een enorme dosis energie & enthousiasme in.

Ik werk als zelfstandig recruiter onder de naam SamenWerving, omdat ik ervan overtuigd ben dat je alleen samen grote stappen maakt in succesvol recruitment! Je hebt elkaar nodig om doelen te bereiken. Wederzijdse aandacht en luisteren naar elkaar zijn voorwaardelijk voor een goed inzicht in wensen en verwachtingen. Alleen dan kan je waarde toevoegen.