Binnen USG People heb ik met veel plezier diverse functies bekleed bij onder meer Unique Uitzendburo en Unique Finance.

In 1999 startte ik als intercedente bij Unique Uitzendburo in Hoorn. Na twee jaar kreeg ik de kans om een nieuwe vestiging in Purmerend op te starten als vestigingsmanager. Beide vestigingen waren gericht op het MKB met de focus op bemiddeling van productie- en officepersoneel. Na mijn verhuizing in 2007 naar het oosten van het land heb ik in Arnhem een vestiging van Unique Finance opgezet, een nieuw landelijk specialistisch label.

In de regio Gelderland heb ik een uitgebreide klantbasis opgebouwd en heb ik als senior business consultant succesvol Finance professionals van MBO tot en met WO-niveau bemiddeld binnen MKB en grootzakelijke markt. Vanaf april 2019 was ik als Manager Unique Finance verantwoordelijk voor de coaching en ontwikkeling van zes (senior) business consultants en de realisatie van de business targets.

Begin 2020 ben ik gestart met mijn eigen bureau SamenWerving. Voor mij is dit een logische stap in mijn professionele leven, waarin ik 20 jaar ervaring én het plezier in dit vakgebied kwijt kan.